Gifts by Beel nu ook in onze winkel

 

Dé plek om een cadeau te kopen
Exact een jaar na de lancering van de webshop Gifts By Beel is er dan nu ook een plek waar bezoekers de producten kunnen zien en voelen. Het wordt een pakjesfeest in een boekenwinkel. Een betere plek om een cadeau te vinden is niet denkbaar. Gifts By Beel zal ook samen met de Plantage boekhandel cadeaupakketten gaan samenstellen voor speciale gelegenheden en thema’s, zoals kookpakketten, kraam- en kerstpakketten. Doel is voor alle doelgroepen en gelegenheden geschikte cadeaus te bieden en de formule op termijn uit te breiden.

 

Ultiem gemak
Gifts By Beel is Your Personal Gift Shopper!
 

Gifts By Beel geeft advies op maat, doet gepaste cadeausuggesties, pakt het cadeau vervolgens prachtig in en verstuurt het desgewenst met boodschap direct naar de ontvanger. Snel en handig, maar bovenal omdat je weet dat de kwaliteit goed is en je een origineel cadeau geeft.
De verzendkosten zijn bijzonder laag: maar € 3,95 voor pakketten en bij een bestelling boven € 50,- geen verzendkosten. Niet goed? Dan kunt u gratis ruilen.
Als zelfs de Personal Gift Shopper te veel tijd in beslag neemt, kunt u mailen naar info@giftsbybeel.nl voor persoonlijk cadeau-advies.