Mevrouw Hamersma nu ook bij Plantage Boekhandel Overtoom

 

Niet schrikken. Niet wegklikken. Wie van lekker eten en drinken houdt, doet zich dan namelijk tekort.

We willen u laten kennismaken met een nieuw gezicht in onze boekhandel. Mogen we u bij deze aan Mevrouw Hamersma voorstellen?

De lezers van Het Parool kennen haar al jaren als de kok die alle gerechten voor het wijnproefpanel van PS van de Week maakt. Sinds afgelopen zomer is zij echter ook de trotse bezitter van Mevrouw Hamersma Kookboekwinkel. En dus nu ook bij ons in de winkel!

Verse aanvoer

Er zijn maar weinig mensen in de stad die zoveel verstand van kookboeken hebben als zij. En het goede nieuws is, sinds kort deelt ze die ook met ons. Om te beginnen heeft ze een prachtige assortiment kookboeken voor ons samengesteld uit binnen- en buitenland. Bovendien zorgt ze ervoor dat er iedere week ‘verse aanvoer’ is. Uit het enorme aanbod – vorig jaar kwamen er rond de 1000(!) nieuwe kookboeken uit- selecteert zij dan de beste, nuttigste en lekkerste.

Gratis receptenkaarten

Om ervoor te zorgen dat Mevrouw Hamersma zich thuis voelt, hebben we haar een heerlijke eigen plek gegeven in onze winkel. Eentje die lekker eten, smaak en genieten uitstraalt. Ze heeft prachtig pakpapier laten maken. Er zijn 24 verschillende gratis receptenkaarten met wijnadviezen van meneer Hamersma. Kortom, kom snel kijken.

 

Met vriendelijke groet,

Cat, Floris, Jasper, Henk, Myrthe en Rina